Procesoperatør - EUD student

EUD Procesoperatør – en hurtig vej ud i virkeligheden

Er du student og har lyst til et job, hvor du bruger både hoved og hænder, og hvor du får en alsidig hverdag? Så har EUC Lillebælt lavet en særlig udgave af procesoperatøruddannelsen til dig. En uddannelse, hvor du får merit for de fag, du allerede har bestået på dit gymnasiale forløb. Du kan derfor klare dig med 12 uger på grundforløbet, hvor andre skal have 20 uger.

Uddannelsen er tilrettelagt således, at vi anerkender de studiekompetencer, du har fået på gymnasiet. På skolen arbejder du sammen med dine kammerater i teams, hvor I løser tværfaglige opgaver. I en stor del af undervisningen vil der blive brugt videooplæg, så I har mulighed for at gå i gang med at løse opgaverne selv. I har dog altid en lærer til rådighed, hvis I har brug for det.

Kontakt uddannelsesleder Benny Ziegler([email protected]) for mere information om procesoperatøruddannelsen som EUD Student.

Vil du vide mere omkring de andre forskellige uddannelser der kan tages som EUD student, kan du besøge hjemmesiden www.ligeud.nu .