HTX Lillebælt flytter ind i nyt gymnasium

20. jun 2018

EUC Lillebælt investerer 32 mio. i de unges fremtid, og udvider skolen med en ny HTX bygning for at gøre plads til skolens ekspansion på erhvervsuddannelserne.

Flere undersøgelser har vist, at et godt studiemiljø er vigtigt, når de unge skal vælge uddannelse. Undervisningslokaler og fællesarealer skal indbyde til såvel fællesskab og samvær som fordybelse i undervisningen.

”På EUC Lillebælt vil vi gøre en ekstra indsats for at tilbyde vore elever gode rammer og et godt ungdoms- og studiemiljø – og vi vil skabe mere plads til alle vores elever,” fortæller skolens direktør, Lars Middelboeog løfter sløret for, at EUC Lillebælt nu opfører en ny bygning, som skal stå klar til august 2019.

Den nye bygning bliver til et nyt teknisk gymnasium, HTX, hvor de kommende gymnasieelever kan udleve deres drøm om en naturvidenskabelig og teknisk studentereksamen sammen med deres kammerater i moderne undervisningslokaler og fælles opholdsarealer med plads til både faglig fordybelse og socialtsamvær. Rektor for HTX, Lars Hansen, glæder sig, til den nye bygning står færdig. ”Vi har mange aktive ogengagerede elever, som gerne vil bruge skolen ud over undervisningen. Filmklub, brætspilsklub, HTX- Lounge, fester, fredagscafeer – og måske en e-sport klub – er blot nogle af de initiativer, vi får mulighed forat udvikle og gøre endnu bedre sammen med eleverne og elevrådet,” siger han og tilføjer, at der har væretstort fokus på at få gode fællesrum og opholdsarealer i det nye byggeri, der bliver på 2000 m2 i to etager.

PRESSEMEDDELSE (forkortet)

Du kan følge byggeriet her: DEN NYE BYGNING