Byggeri og Energi i Århus

29. okt 2014

Allan I Aarhus  Andreas I Aarhus  Image1  Niklas I Aarhus 

Teknikfaget Byggeri og Energi kørte onsdag morgen kl. 9:50 mod Aarhus. Målet var at studere arkitektur og håndværk gennem tiderne. Vores gode chauffør Bent kørte os først til Den Gamle By, hvor vi tog foto af bindingsværkbyggeri og traditionelt teglbyggeri. Det var udgangspunktet for en senere teoretisk opgave. Heldigvis var vi meget heldige med vejret, og stemningen var god.

Ved middagstid spadserede vi mod kunstmuseet Aros for at se på moderne arkitektur og samtidig opleve flere interessante kunstudstillinger. Michael Kviums udstilling Fools, hvor folk selv skulle tage foto, benyttede flere sig af. (fotos taler vist for sig selv!).

Vi afsluttede med at køre ned til Havnen, hvor vi så de nye flotte og moderne boligkomplekser, som ligger smukt med havudsigt. Bl.a. var farvetonerne på altanerne i Isbjerg-komplekset forskellige fra blåt i stueetagen til klar hvidt i højden. Lyse terrazzo-flader på facaden og den lyse og lette arkitektur, var et frisk pust og man følte sig godt tilpas i komplekset.

En begivenhedsrig dag med mange oplevelser og sjovt samvær. Se alle billeder i galleriet